Ne ocupăm de proiectare si realizare produse din lemn de mulți ani
– dobândirea pas cu pas a experienței valoroase în prelucrarea lemnului.

Echipa noastră calificată de profesionisti asigură cea mai înaltă calitate a produsului, astfel încât să vă poată bucura de o saună unică, ori una dintre casele de grădină practice sau un foișor. Construim toate produsele numai din materiale de calitate.

Lemnul de molid, pin și larice este un material de construcție solid care se distinge prin durabilitate și eleganță. Deși folosim cele mai moderne unelte și mașini, ne asigurăm constant că fiecare produs este o operă de artă sofisticată și unică.

Datorită specializării noastre, putem oferi produse de înaltă calitate la un preț rezonabil și, în plus, ne vom adapta mereu la cerințele clienților noștri.

Ne dezvoltăm – orizonturile noastre de afaceri nu sunt doar România, ci și piețele UE. Aceasta este o dovadă că clienții apreciază munca noastră și au încredere în noi. Oferim produsele noastre clienților cu amănuntul, angrosilor, magazinelor de grădină, hotelurilor, agroturismului, centrelor sportive și industriei de wellness, larg înțeleasă.

Fiabilitate și performanță excelentă: în cazul produselor Alex Wood, acestea sunt principii fundamentale pentru noi.

Produsele noastre au devenit o icoană uriașă în domeniul vieții sănătoase și ne propunem să o menținem așa.

Ciubar-din-fibra-de-sticla-cu-aeromasaj-si-sauna-Davincii-32-350x350
Proiectarea și fabricarea produselor Alex Wood au fost la cele mai înalte standarde încă de la început în ceea ce privește calitatea și eficiența.
În timp ce ne concentrăm pe designul modern pentru produsele noastre, am colaborat cu lideri din industrie pentru a asigura și garanta cea mai bună calitate disponibilă pe piață.
328718408_1529381554223995_8728428682657603174_n-350x350
Proiectăm și îmbunătățim produsele noastre de la zero prin cercetare și dezvoltare specializată aprofundată. Astfel, poti avea o experienta placuta in sauna sau in sauna de lunga durata.
Sauna-lemn-Sauna-Scandivic-6-350x350
Produsele din lemn oferite de Alex Wood cu un design ergonomic menit sa aiba o singura misiune, sa iti ofere experienta de relaxare rafinata. Bucurați-vă de timp prețios, distractiv și valoros cu familia și prietenii sau petreceți o noapte intimă alături de persoana iubită.
NE PASĂ DE FIECARE CLIENT
Aici, la Alex Wood, misiunea noastră este să producem cele mai bune produse și să satisfacem pe deplin toți clienții noștri. Pentru a ne permite să ne îmbunătățim serviciile, încurajăm feedback-ul - pentru noi, fericirea clienților este singura noastră măsură a succesului.
  • Îmbunătățește circulația și reduce tensiunea.
  • Ajută la arderea grăsimilor mai repede.
  • Îmbunătățește capacitatea de a adormi mai repede și te ajută să dormi bine.
  • Reduce stresul și anxietatea.
  • Calmează durerile de cap.
  • Scade glicemia și tensiunea arterială.
  • Excelent pentru pielea ta.
  • Aromatherapy
Ciubar-din-fibra-de-sticla-cu-aeromasaj-si-led-4-380x340
Sauna-lemn-Delux-Mini-moderno-4-380x340

Deținerea unei sobe de lemn deschide o nouă lume a confortului și a petrecerii timpului liber.

Dacă vă aprovizionați cu produse de aromoterapie, acestea pot fi adăugate în apă pentru a vă face sesiunile de spa și mai relaxante! Acest lucru deschide un aspect cu totul nou al relaxării cu parfumul lor liniștitor.

VALORILE NOASTRE

Siguranta
La Alex Wood, credem că siguranța, calitatea și producția sunt la fel de importante pentru dezvoltarea afacerii. Lucrăm din greu pentru a crea un mediu de lucru sigur, în care toți angajații sunt instruiți în materie de siguranță, pentru a recunoaște și a evita pericolele, cu un management care conduce eficient și demonstrează acest angajament total față de siguranță.
Personal
We like challenges to excel and we believe that everyone at Luca Company Group has opportunities for career development. We carefully select the staff we qualify and train to be able to reward us with superior performance. We recognize and appreciate our responsibility towards our staff and focus on improving the quality, safety and well-being of the company they serve.
Calitate
Atelierul nostru de producție se mândrește cu furnizarea unui produs și servicii de calitate la timp, chiar de la început. Ne străduim să punem o semnătură pe toate proiectele noastre, îndeplinind în mod constant cerințele, specificațiile și livrând proiecte durabile care au o valoare superioară pentru proprietar.
Inovație
Echipa noastră se străduiește să dezvolte metode inovatoare pentru a construi proiecte mai eficiente și a le transforma în oportunități de soluții creative.

Why Alex Wood?

Materiale

În procesul de producție și asamblare lucrăm cu lideri din industrie pentru fiecare componentă.

Design

Modele de saună moderne și atractive din punct de vedere vizual, care sunt făcute pentru a dura o viață și pentru a se integra în mediul ales.

Livrare

Comunicare rapidă, ușor de înțeles și utilă în orice moment. De la sfaturi utile în alegerea produselor și a designului până la livrarea în siguranță la locația dorită